Меган: Кралицата е прекрасна, подари ми перли

Двамата с Хари упражнявали реверанс преди първата среща с Елизабет Втора

Меган: Кралицата е прекрасна, подари ми перли | StandartNews.com

"Кралицата е прекрасна". Това каза Меган Маркъл в интервюто пред Опра Уинфри. Херцогинята на Съсекс посочи, че се е обадила на Елизабет, когато е чула, че принц Филип е болен. И допълни, че е обичала да бъде в компанията на монарха.

Меган разказа спомен за първото си пътуване с Елизабет с кралския влак през юни 2018. „Закусихме заедно тази сутрин и тя ми беше подготвила прекрасен подарък, а аз просто много обичах да съм в нейната компания".  Опра я попита какъв е подаръкът, а Меган отговори: „Тя ми подари  красиви перлени обеци и подходящо колие".

„Бяхме в купето, а тя има одеяло, което топли коленете й. Беше хладно и тя ми предложи също да завия коленете си с одеалото", спомни си Меган. "Хубаво", отговори Опра. „Нали? Само мигове… и това ме накара да се замисля за баба ми, която също винаги е била топла, приветлива и наистина гостоприемна. “

"Кралицата ви накара да се почувствате добре дошли?“, попита Опра. А Меган отговори: „Да“.

Херцогинята посочи, че „има семейство, има и хора, които ръководят институцията - това са две отделни неща и е важно да можете да направите разлика“.

Меган и кралицата пътуваха с кралския влак до Честър през 2018 г. На снимки са заедно, усмихнати по време на церемония по откриването на новия мост Mersey Gateway, пише Дейли мейл.

Херцогинята разказа и за последния си разговор с кралицата. Една сутрин се събудила по-рано от Хари и видяла бележка от екипа им във Великобритания, в която пишело, че принц Филип е приет в болница.  „Вдигнах телефона и се обадих на кралицата“, каза Меган.

Филип беше откаран в болница "Крал Едуард VII" в Лондон за лечение на инфекция, преди да му направят сърдечна операция в болница "Свети Вартоломей" миналата седмица. Той беше прехвърлен обратно в болница „Крал Едуард VII“ миналия петък.

През последната седмица имаше предложения Хари и Меган да отложат интервюто си от уважение към Филип и лошото му здраве.

В интервюто Мегън каза на Опра, че за първи път, когато се е срещнала с кралицата на обяд в Royal Lodge в Уиндзор, Хари я попита дали знае как се прави реверанс. Тя каза: „Спомням си, че с Хари бяхме в колата и той каза:„ Баба ми ще бъде там, така че ще се срещнеш с нея “. „Казах:„ Страхотно"“. Той каза: "Знаеш ли как да реверанс?" 

Двамата с Хари са упражнявали реверанс, преди да се срещнат с кралицата. Тя каза на Опра: „Седнахме там и просто си побъбрихме. И беше прекрасно и лесно. '

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай