Мъж влезе с арбалет в частен дом. Полицията го простреля

Случило се е рано сутринта

Мъж влезе с арбалет в частен дом. Полицията го простреля | StandartNews.com

Полицията в британската столица е застреляла мъж, който се е опитал да влезе в имот, въоръжен с арбалет, в ранните часове на деня, пише Би Би Си. 

Служителите са били повикани на адрес в Bywater Place в югоизточната част на Лондон около 4:55 местно време, след като обитателите съобщили, че мъж с арбалет се опитва да проникне вътре, съобщи столичната полиция.

Той е бил на около 30 години, заплашвал да навреди на живеещите на адреса.

Съседите са чули „удари и писъци“, когато полицията е нахлула в тихото имение в ранните часове на деня, а едно младо момиче е казало на баща си: „Татко, чух, че някой е застрелян“, допълва „Индипендънт“.

Местни полицаи се опитали да разговарят с мъжа, но след като го заплашили, са извикани въоръжени полицаи, които го обезвреждат.

Парамедиците са оказали първа помощ, но той е починал на място, съобщиха от полицията и добавиха, че двама души на адреса са получили леки наранявания.

Независимата служба за полицейско поведение (IOPC) е започнала разследване на инцидента.

Полицията в Англия и Уелс рядко стреля по заподозрени лица.

Данните, събрани от благотворителната организация Inquest, показват, че между 2013 г. и 2023 г. в Англия и Уелс е имало 27 смъртоносни полицейски стрелби.

От този брой 13 са извършени от Столичната полиция, която е най-голямата сила в Обединеното кралство.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ivory
преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи