Лавров с жестока обида към Германия! Изумителни думи

Какво изтърси външният министър на Русия

Лавров с жестока обида към Германия! Изумителни думи | StandartNews.com

Нови агресивни изказвания от страна на висшите руски политически кръгове.

Руският външен министър Сергей Лавров, коментирайки искането на Федералната генерална прокуратура на Федерална република Германия към съда за изземване на руски активи, нарече германското ръководство „крадлив народ“.

"Хората са крадци, това отдавна го разбрахме. Преди бяха крадци в този, разбирате ли, политически смисъл, в смисъл на отказ от споразумения, в смисъл на опит да излъжеш някого. Но сега са крадци в буквалния смисъл на думата. смисъл“, каза Лавров по време на пресконференция след посещението в Тунис, съобщават руски медии.

Освен това Лавров отбеляза, че САЩ в затворени контакти обясняват на европейците „как да променят законите“, за да вземат и откраднат руски активи.

„Как Западът сега тичат с тази идея да намерят някакви законни начини да конфискуват руски активи или, както разбирам, като първа стъпка, да конфискуват печалбите, които получават от тези активи и да ги изпратят на Украйна. Европейците все още запазват някои признаци на уважение към собствените си закони, така че те бавно вземат тези решения.

Но според нашите данни американците в затворени контакти им обясняват как да променят тези закони, за да вземат всичко и накрая да го открадне. Е, да видим. Днес руският финансов министър Антон Силуанов, според мен, коментира подобна тема и каза, че ако физически се осъществи такава конфискация, ние също имаме какво да конфискуваме отговор”, добави Лавров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
14 Коментара
123
преди 4 месеца

Само омразата против Русия на Европа и Америка ги сплотява , всичко друго ,че се прави в името на Украйна е едно голямо бла,бла и за жалост не могат да го осъзнаят самите украинци, за което плащат и ще плащат жестоко.....

Откажи
ловетц
преди 4 месеца

"ПУТИН КОНФИСКУВА ДЯЛОВЕ ЗА МИЛИАРДИ НА OMV И WINTERSHALL DEA В РУСИЯ" - заглавие от вчера. Кой е крадеца?

Откажи
Някой
преди 4 месеца

Новина от вчера казваш. Русия била конфискувала активи. Ами това е отговор на замразените стотици милиярди на Русия. НЕ ОТ ВЧЕРА. Та...кой е крадеца.

Откажи
ловетц
преди 4 месеца

Замразени, не откраднати. Сега умуват дали да ги конфискуват. А Путин вече я направи кражбата.

Откажи
Българин
преди 4 месеца

Еничарино,ти по добре се замисли кого подкрепяш и какво си сложил на главата си

Откажи
Българин
преди 4 месеца

Последователите на пеевски тръгнаха отново с ятагани към Батак.Но забравят ,че Столетов ги очаква.Слава вам Руски братя.

Откажи
Трапера
преди 4 месеца

А ти знаеш ли колко тона злато откраднаха от България рашистите. Ако си грамотен чудни гугъл.

Откажи
Трапера
преди 4 месеца

СССР 45г. създаваше еничари като тебе, които сега бранят моча

Откажи
Байо
преди 4 месеца

А ти знаеш ли колко тона за 30г откраде Америка и колко милиарда за чертежи и скрап ве мангау

Откажи
Питащ
преди 4 месеца

А колко злато се изнася сега в годините на демокрацията от дадените на концесия златни мини в България. А кой открадна кехлибарената стая?

Откажи
иван
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи
Егея
преди 4 месеца

Чудесно! Англосаксонците и САЩ дават мило и драго, за да сложат РУСИЯ на колене, но Няма да им се получи! НОКОГА! 🥰

Откажи
Браво
преди 4 месеца

Пълна конфискация на имуществото на държавата - терорист навсякъде по света и въоръжаване на Украйна!

Откажи
plamен
преди 4 месеца

Че те наистина искат да откраднат пари които задържаха незаконно , за какво се обиждат, егати наглите фашаги, не стига че са крадци ами са и тънкообидни

Откажи