Красива републиканка срита Байдън, какво поиска

Джо Байдън напълно се провали в конституционното си задължение

Красива републиканка срита Байдън, какво поиска | StandartNews.com

Членката на Камарата на представителите на САЩ от Републиканската партия Лоран Боубърт повдигна в Конгреса въпроса за отстраняване от власт на президента на САЩ Джо Байдън.

Мотивът за искането за започване на процедура е неспособността му да изпълнява официалните си задължения да защита на границите на страната.

"Джо Байдън напълно се провали в конституционното си задължение да защити южната ни граница. Поради тази причина въведох разпоредби за импийчмънт в Конгреса, за да го отстраня от длъжност", написа красавицата политик в Туитър.

Байдън е обвиняван в злоупотреба с власт и подпомагане на най-големия прилив на нелегални имигранти в историята на САЩ, заедно с рекордни нива на фентанил.

По-рано в интервю за Фокс нюз Боубърт призова членовете на Републиканската партия да използват мнозинството, което имат в Камарата на представителите, за да изпратят Байдън да подаде оставка възможно най-скоро.

В края на май членове на Камарата на представителите обявиха плановете си да представят разпоредбите за импийчмънт на президента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай