Къванч пак най-красивият

Къванч пак най-красивият  | StandartNews.com

Къванч Татлъту отново е начело на класация на най-привлекателните мъже в Турция. Актьорът, чиято звезда изгря с "Перла" и "Забраненият плод", е номер 1 според турското светско списание Haber Hurriyeti. Гласуването е проведено онлайн, като за Къванч са дали вота си над 634 000 души. Синеокият красавец, който освен всичко е и модел, наскоро се изфука с приятелката си, дизайнерката Башак Дизер. Двамата са заедно от години, но кинозвездата винаги е бил резервиран относно личния си живот. Преди месец той пусна снимка на двамата в Туитър и само за 24 часа събра над 100 хиляди харесвания и 6000 коментара.

Наскоро стана ясно, че турският Брад Пит влиза в сериала "Викинги", който у нас в момента върви по БНТ. Къванч ще се снима в третия сезон на ирландско-канадската продукция. За да се представи по-добре за ролята, той замина за САЩ, където ще учи английски.

Следващият в класацията за красота е актьорът Бурак Осчивид, който е успял да събере само 150 хиляди гласа. В челната тройка се нарежда и Мехмет Гюнсур от "Великолепният век".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай