Капан! Разкриха голям удар за Байдън

Кое може му провали изборите

Капан! Разкриха голям удар за Байдън | StandartNews.com

Разкрития за американския президент Джо Байдън могат да се окажат голям проблем за политическото му бъдеще.

Срещи с терористи от ИРА, разходки до Изумрудения остров заедно с компрометирания си син Хънтър, връзки с китайски бизнесмени, които плащат огромни състояния, за да прокарват политиката си по върховете на САЩ.

Това са само част от скандалите около  Байдън, които могат да му костват втория мандат в Белия дом.

Британската преса излезе с разкрития за Джо, които споделят подробности за работата му като вицепрезидент и търговията с влияние.  Президентът на САЩ използвал своето положение още по времето на Обама, за да представи сина си на високопоставени китайски предприемачи, които плащали огромни суми, за да получат влияние в САЩ.

Отделно от това енергийната компания Burisma от Украйна плащало на сина на Байдън по 1 милион долара годишно, докато баща му е вицепрезидент.

В момента тече федерално разследване срещу Хънтър Байдън, а и самият Джо изглежда замесен във възможна търговия с влияние=

Действията на американския президент в последните дни, както и опитите му да отклони вниманието от семейните скандали, определено предизвиква повече съмнения за работата му. Както и за бъдещето му в Белия дом.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай