Иран направи немислимото! Ами сега?

Има ранени

Иран направи немислимото! Ами сега? | StandartNews.com

Подкрепяни от Иран бойци са изстреляли балистични ракети по база, в която са настанени американски войски в Ирак, съобщи Централното командване на САЩ (CENTCOM).

Има ранени. Сред пострадалите е иракски войник. Има съмнения и за ранени американски военни. "Приблизително в 18:30 ч. (багдадско време) на 20 януари подкрепяни от Иран бойци в Западен Ирак изстреляха множество балистични ракети и снаряди, насочени към военновъздушната база "Ал Асад"... На редица американски служители се извършва оценка за травматични мозъчни увреждания. Поне един иракски военнослужещ е ранен", се казва в съобщение на CENTCOM в социалните мрежи.

Атаката срещу военновъздушната база идва на фона на нарастващото напрежение в Близкия изток след избухването на войната между Израел и Хамас на 7 октомври. На 20 януари петима членове на Корпуса на гвардейците на ислямската революция на Иран бяха убити при удар в Дамаск, за който Техеран обвини Израел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Карл
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи