Голям удар на израелската армия в Газа, Хамас е поразен

ЦАХАЛ разпространиха кадри, на които се виждат палестинци в оскъдно облекло

Голям удар на израелската армия в Газа, Хамас е поразен | StandartNews.com

Армията на Израел съобщи, че е задържала "десетки терористи" в района на болница "Камал Адуан" в северната част на ивицата Газа, предаде ДПА.

Силите за отбрана на Израел (ЦАХАЛ) разпространиха кадри, на които се виждат палестинци в оскъдно облекло, поставящи оръжията си на земята. 

В съобщението на ЦАХАЛ се посочва, че армията, в сътрудничество с израелската служба за вътрешно разузнаване "Шин Бет", е локализирала сграда, използвана от "Хамас", близо до болница "Камал Адуан". В хода на операцията израелските сили са влезли в сблъсък с няколко въоръжени бойци в района, част които са били убити. Според съобщението на израелските военни около 70 бойци са се предали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Пияната тояга
преди 4 месеца

Войната наХамас тепърва се мести в Европа. Наточили са се яко и ще продължават с терористични актове.

Откажи
Şeref
преди 4 месеца

Bütün Avrupa İsrail teröristler

Откажи
Пламен
преди 4 месеца

Бойците на Хамас не се предават живи, но се бият до край или се самоубиват. Те са ислямисти и вярват, че отиват право в рая. Ционистите, понеже трябва да покажат нещо, хващат някакви нещастници от улиците, събличат ги, и ето - стандарт нюз тръби: Хамас е разбит. Един вид израелците казаха, че е Хамас, и никога не биха излъгали. Същото и с Украйна. Украинците казаха, няма как да лъжат. А ясичко което другите казват е руска пропаганда.

Откажи
Penev
преди 4 месеца

Прибират си техните хора...

Откажи