Голям цирк! Какво направиха младоженци на сватбата си

Кадрите изумиха потребителите

Голям цирк! Какво направиха младоженци на сватбата си | StandartNews.com

Булка и младоженец влязоха в ожесточена битка по време на сватбата си, пише NDTV. Екшънът се е разиграл в Непал, а повод за "боя" станал кой кого да нахрани първи по време на церемонията.

На кадри, които се появиха в мрежата, се виждат младоженците, облечени в традиционно сватбено облекло, седнали на мандапа.

Няколко секунди по-късно двойката започва ритуала по взаимно хранене, който прераства в бутане и дърпане в различни посоки.

В края на клипчето се вижда как младоженецът се усмихва, докато булката се опитва първа да го нахрани насила. Околните пък се опитват да ги разтърват.

Кадрите се превърнаха в истински хит в мрежата и за отрицателно време събраха над 700 000 харесвания. Коментарите под тях обаче са разнопосочни.

„Какво изобщо се случва в това видео?“, пита интернет потребител.

„Това е традиция, в която булката и младоженеца се състезават кой кого ще нахрани първи, но те отидоха твърде далеч“, обяснява друг.

„Можеха поне да изчакат, докато се върнат в хотела, вместо да се бият пред семейството и приятелите“, пише трети. „Е, това също е начин да започнете отношенията си за цял живот“, подчертава четвърти. /jenata.blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай