ЕС пред съдбовно решение за Русия

Относно предстоящите избори

ЕС пред съдбовно решение за Русия | StandartNews.com

ЕС ще реши дали да признае предстоящите по-късно тази седмица руски президентски избори след вота, заяви днес говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпрос. Той отбеляза, че отсега е ясно, че резултатите от гласуването в завзетите украински области няма да бъдат признани от ЕС.

Обикновено не се произнасяме до произвеждането на изборите, каза говорителят. Знаем как изборите се организират при сегашното управление в Кремъл и как ще изглеждат. Продължават репресиите над политическите опоненти, те биват тровени и убивани в затвора. Виждаме натиска над свободните медии и гражданското общество, добави той.

Много е трудно да очакваме свободни и честни избори, в които руските граждани имат истински избор. Ще преценим дали да признаем руските президентски избори, след като видим целия процес. Русия свиква незаконно избори, в разрез с международното право, в завзетите временно украински области. Изборите в тези области няма да бъдат признати от ЕС, допълни говорителят, предаде БТА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Боян
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи