Голямо облекчение в Германия, ключово споразумение

Каква е причината

Голямо облекчение в Германия, ключово споразумение | StandartNews.com

Промишления ток и данъците ще бъдат облекчени в Германия. Това става, за да се насърчат инвестициите и да се подпомогне икономиката. Затова се споразумяха трите управляващи партии на заседанието си в правителствената резиденция Мезеберг днес.

Икономическото състояние на Германия и щетите от кризата са основната тема, която обсъждат днес в правителствената резиденция в Мезеберг трите управляващи партии. Коалицията се събира за пети път в резиденцията в рамките на почти двегодишното си управление.

Имаме много успешни резултати през миналата и тази година. И, разбира се, би било добре, ако всеки допринесе за това със своите комуникационни стратегии, заяви в началото на разговорите канцлерът Шолц и заяви, че би искал да види "добра сплотеност" на правителството. Той посочи темите, които ще бъдат обсъждани:

"Централна тема на документа, по който работим на това заседание, е намаляването на бюрокрацията. Постигнахме сериозно ускоряване на административните решения, когато става дума за големи инвестиции и правителствени решения, но намаляването на бюрокрацията си остава една много голяма задача". 

Утре германското правителство иска да приеме закон за по-голям икономически растеж за данъчни облекчения и ключови точки за намаляване на бюрокрацията. 

"Ще обсъдим начините да дадем голям тласък на това", каза Шолц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай