Звезда на Реал Мадрид се разкая

Сбърках като си изкарах жълт картон срещу Аякс, категоричен е Серхио Рамос

Звезда на Реал Мадрид се разкая | StandartNews.com

Централният защитник на Реал (Мадрид) Серхио Рамос се разкая за жълтия картон, който си изкара в първия мач от осминафиналите в Шампионската лига с Аякс. Рамос получи наказание от УЕФА за умишлено изкаран жълт картон, в опит да бъде на линия за евентуален четвъртфинал на тима. ,,Кралският клуб“ спечели първата среща в Амстердам с 2:1, но капитулира в реванша на ,,Сантяго Бернабеу“, когато загуби с 4:1.

,,Това бе абсолютна грешка и поемам вината на 200%“, призна си Рамос в Туитър. 32-годишният испански национал коментира и други проблеми в клуба след кошмарната седмица за мадридския колос, в която отборът отпадна от полуфиналите за Купата на Краля и Шампионската лига и загуби, на практика, шансове за титлата в Ла Лига. ,,Като футболисти, ние искаме да поемаме отговорност по свой начин, но през този сезон това не е в наша полза“, започна Рамос.

,,Последните седмици бяха катастрофални и няма да се крием. Ние не се крием, а поемаме изцяло отговорността за лошите резултати – най-вече аз, в ролята на капитан. Затова сметнах за правилно да отговоря на критиците директно“, сподели още бранителят. Рамос изгледа от личната си ложа тежкото поражение на Реал от Аякс в реванша на ,,Сантяго Бернабеу“, докато бе сниман за документален филм. ,,Човек има своите ангажименти. Дори и за миг не съм си помислял, че мачът ще се развие по този начин“, обясни той.

Рамос отрече за конфликт между него и бразилския му съотборник Марсело по време на тренировка в събота. ,,Във всяка една тренировка си разменяме думи“, коментира Рамос. ,,Това е част от работата под напрежение. Но това е един от поредните анекдоти, които се случват на тренировъчното игрище. Марсело е като мой брат“. Испанският национал също така отрече за скандал между него и президента на ,,Кралския клуб“ Флорентино Перес в съблекалнята, когато той е заплашил защитника, че ще го уволни. ,,Проблемите в съблекалнята се решават там“, каза Рамос. - Няма никакъв проблем помежду ни и всеки един от нас има един-единствен интерес – и това е Реал“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай