Журналистка удари джакпота "Роналдо"

Журналистка удари джакпота "Роналдо" | StandartNews.com

Сърцето на Кристиано Роналдо отново е заето, но букмейкърите и жълтите вестници удариха на камък с опитите да открият новото му гадже. Зайчето изскочи от шапката и втрещи всички. Джакпотът този не отиде в модел, актриса или певица, както се очакваше, а в журналистка. Приятели и съотборници разкриха, че Роналдо има любовен роман с водещата от клубната телевизия на "Реал" Лусиа Виялон Пурас. 26-годишната девойка преди това отговаряше за спортната емисия в националната телевизия. Кристиано е третият играч на "Белия балет", който ще дели леглото си с представител на медиите. Преди него с журналистки се уредиха Икер Касиляс (б.р Сара Карбонеро) и Серхио Рамос (б.р. Пилар Рубио). Двамата дори имат деца от своите приятелки. Но на "Бернабеу" не са единствени. Топла връзка с медиите има дори и в кралския двор. Крал Фелипе избра преди години за своя спътница една от най-известните водещи в страната - настоящата кралица Летиция Ортис. Наскоро с репортерка се уреди и пилотът Фернандо Алонсо.

Часове след като връзката на Кристиано и Лусия излезе на бял свят, асът на "Реал" обяви официално раздялата си с Ирина. "Вярвам, че за нас е най-добре да се разделим сега. Искам Ирина да е много щастлива", гласи становището му, което бе разпространено от АП.

В Щатите твърдят, че Ирина е именно такава - усмихната, защото също е на крилете на любовта. Рускинята била хлътнала по Шампиона на народа - Дуейн Джонсън или по известен като Скалата. Моделът и звездата от кеча обикаляха цяло лято заедно, за да рекламират филма "Херкулес", нищо че Ирина се появява там за 2-3 минути.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай