Защитник напира да остане в "Левски"

Защитник напира да остане в "Левски" | StandartNews.com

На "Герена" треперят за двама преди мача с "Локо"

"Левски" може да си спести привличането на играч поне на един пост през зимата, твърдят запознати. Аймен Белаид е раздвоен и вече не напира да напусне "Георги Аспарухов" през зимата. Тунизиецът ще пробва да се уреди с договор поне до лятото със "сините". Бранителят, който е твърд титуляр, бил поблазнен от възможността да вкара във визитката си шампионска титла. А шансовете на "Левски" да триумфира в края на първенството не са малки. Затова мениджърите му постоянно кръжат на

"Герена", за да изслушат предложенията на столичани.
В същото време в "сините" треперят за двама играчи преди битката с възродения "Локо" (Пд). Георги Костадинов продължава да тренира на облекчен режим. Вчера от травма се оплака и Мигел Бедоя. Ситуацията с тях не е приятна, след като "Левски" вече загуби двама халфове - Боби Цонев и Влади Гаджев. Роман Прохазка пък е наказан и се възползва от това да вдигне сватба в родната Словакия.

---

Агитката на "Левски" постигна своето с подкрепата и на останалите привърженици на футболните клубове у нас. Вчера Български хелзинкски комитет обяви, че оттегля номинацията на Джок Полфрийман за Човек на годината. Както е известно той е осъден на 20 години затвор за убийството на Андрей Монов през 2007 г. БХК ще включи в надпреварата цялото Българско затворническо сдружение за реабилитация, от чието име бе пусната заявката на австралиеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай