Защо се скараха Роналдо и шефовете на Юве

Португалецът отказал да остане в изолация с отбора

Защо се скараха Роналдо и шефовете на Юве | StandartNews.com

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е влязъл в конфликт с ръководството на клуба, след като португалецът, заедно с шестима свои съотборници, наруши изолацията на клуба през изминалия уикенд. Причината за това се крие в желанието му да играе за националния отбор на Португалия, съобщава "Football Italia".

След като двама сътрудници на клуба бяха диагностицирани с коронавирус, всички представители на "бианконерите" трябваше да се самоизолират в хотела на Ювентус, който се намира точно до клубната база. Нападателят обаче е отказал да остане още няколко дни, защото така е нямало да може да играе за Португалия в приятелския мач срещу Испания, завършил при равен резултат 0:0.

Изданието също така твърди, че Роналдо е бил ядосан на ръководството, като дори се е стигнало до разговори на висок тон. Няколко от съотборниците на нападателя също не са били съгласни с неговото решение. Впоследствие Роналдо е напуснал съблекалнята сам, след пристигането на отбора за мача с Наполи, който по-късно бе отложен. Португалската звезда е отишъл да нощува в дома си, за да може на следващия ден да отлети за сбирката на националния отбор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай