"Юве" и "Интер" с реми в дербито на Италия

"Юве" и "Интер" с реми в дербито на Италия | StandartNews.com

"Ювентус" и "Интер" не успяха да се победят в дербито на Италия и завършиха 0:0 на "Сан Сиро" в мач от 8-ия кръг на Сериа "А". Така "старата госпожа" няма загуба от "нераздурите" от 2010 година насам, като отстъпиха само веднъж в последните 11 двубоя.

Първото полувреме на мача беше далеч по-равностойно спрямо второто, когато шампионите доминираха почти напълно и удариха греда чрез Сами Кедира. Преди това същото стори и Марсело Брозович за домакините, които при победа можеха отново да поемат лидерството в таблицата.

Препълнените трибуни на „Джузепе Меаца" дадоха гореща подкрепа на своите любимци, а още с излизането на отборите издигна огромен транспарант, в който се подигра на Юве за „почти требъла" през миналия сезон. Плакатът бе придружен с посланието „Не спирайте да мечтаете", като закачката се корени в това, че "Интер" грабна требъл под ръководството на Жозе Моуриньо.

След това равенство, "Интер" е на третата позиция с актив от 17 точки, а шампионът "Ювентус" е на незавидното 14-о място в таблицата с 9 точки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай