Втория в Румъния спря победния ход на "Левски"

Втория в Румъния спря победния ход на "Левски"  | StandartNews.com

Национал ще води атаката, върнаха Нгом в София

"Левски" не успя да победи за пръв път от началото на годината. "Сините" направиха 0:0 с "Виторул", който в момента е на второ място в Румъния. Срещата не бе атрактивна за окото и липсваха голови положения.

Освен това столичани дадоха и поредна жертва. Ветеранът Веселин Минев напусна принудително терена през второто полувреме заради контузия. Състоянието му ще стане ясно в четвъртък.

Иначе "сините" могат да се похвалят с добри новини. След около 2 години ухажване те се сдобиха с Венцислав Христов. Нападателят, който за последно рита в албанския "Скендербег", подписа вчера за 2,5 години. Така се реши въпроса: "Кой ще води атаката?". Христов ще пристигне днес в Турция, за да се присъедини към останалите. Той е добре познат на Стойчо Стоев, с който са работили в школата на "Локо" (Сф). Развръзката обаче се оказа фатална за Санти Нгом. Той стана ненужен и пое към България, където ще бъде преотстъпен в "Локо" (Мз).

"Това бе най-полезната контрола, играхме срещу доста добър отбор. Динамичен мач, в който могат да се видят много положителни неща, но и много отрицателни. Въпросът е тези последните да се изкореняват. Такива мачове наистина има полза", коментира треньорът на "Левски" Стойчо Стоев.

"Не исках да рискувам с Костадинов и Де Нойер. За следващата среща ще бъдат готови. Предполагам, че състоянието на Христов няма да е много добро и ще трябва да наваксва", каза още спецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай