Вижте с кои писти открива сезона Банско

От утре ски курорт №1 ще приема феновете на зимните спортове, но при стриктно спазване на противоепидемичните мерки

Вижте с кои писти открива сезона Банско | StandartNews.com

Чкнето свърши. Сезонът в ски курорт №1 Банско започва в четвъртък (17.12.2020). Лекото закъснение тази година ще бъде компенсирано с перфектни условия и много естествен сняг във високата част на ски зоната, гарантират от концесионера "Юлен". 
Пистите, които ще работят от четвъртък са: Плато 1 и 2 (№3 и №11), Бъндерица (№2), Балканиада (№4) до Междинна станция на Лифт Б1 и Б2, Юлен (№8) и Коларски път (№1).

Следните съоръжения ще бъдат отворени в самото начало на сезона: лифт Шилигарника, лифт Плато, лифт Бъндерица 1 и 2, детска котва, шест седалков Коларски път, паничка Бъндеришка поляна, пътечка Бъндеришка поляна и кабината.
Поради обилните снеговалежи операторът предупреждава, че има лавинна опасност от самото начало на сезона и препоръчва практикуването на зимни спортове да се извършва само в рамките на обозначените и обработени писти! 

В ски зоната ще бъдат отворени алпийските барове на Бъндеришка поляна и Шилигарника, където гостите ни ще могат да си закупят топли напитки, но няма да могат да ги консумират там. 
Поради епидемиологичната обстановка в страната, екипът на Юлен АД моли всички гости на ски зоната в Банско да спазват разпоредбите и указанията на персонала!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай