vivo стана официален спонсор на Световното по футбол в Катар

Новият vivo X Fold+ става официален смартфон на събитието

vivo стана официален спонсор на Световното по футбол в Катар | StandartNews.com

Водещата глобална технологична компания vivo обяви, че е официален спонсор на Световното първенство по футбол в Катар, което ще се изиграе към края на 2022 година.

Официален смартфон на първенството става новият vivo X Fold+, който беше лансиран в Китай в същия ден, в който компанията обяви партньорството си с FIFA. Така устройството се превърна в първия сгъваем смартфон-партньор на Международната федерация по футбол в 118-годишната ѝ история.

С водеща в индустрията технология за гъвкав екран и ефективен офис пакет, vivo X Fold+ ще се появи в Катар през 2022 г., за да подпомогне подготовката и организацията на събитието. Като единствен официален спонсор в смартфон индустрията на Световното първенство по футбол, компанията ще свърже международните футболни фенове, споделящи страстта към играта. Чрез водещата си технология за смартфони vivo ще запечата всеки вълнуващ момент.

vivo подписа шестгодишно споразумение за спонсорство с FIFA през 2017 г. и тазгодишното събитие в Катар ще бъде второто Световно първенство, спонсорирано от компанията. Тя остава изключително ангажирана с подкрепата за развитието на футбола.

Като един от най-старите спортове, футболът е изключително популярен по света. Той олицетворява работата в екип и преследването на един и същ резултат за постигане на обща цел. Независимо от раса, пол и възраст, футболът притежава силата да събира хора от различни култури, помагайки за разрушаването на бариерите помежду им и това да изградят силни връзки.

vivo започна своя глобален път през 2014 г. и сега покрива повече от 60 държави и региони по целия свят. Компанията винаги се е ръководила от потребителските нагласи и се е ангажирала да използва иновативни технологии, за да предостави отлични смартфони и други продукти на потребителите по света. Изграждайки връзки в световен мащаб, vivo е признат за това, че предлага на потребителите най-доброто изживяване, което се дължи на технологични иновации. Заедно, с очаквана глобална аудитория на Световното от 5 милиарда души и над 400 милиона активни потребители на vivo по света, vivo и FIFA очакват с нетърпение да се свържат с публиката чрез общата страст към футбола.

vivo вярва, че в развитието на спорта и технологиите има сходна философия – овластяване на хората да живеят по-добър живот чрез непрекъснати пробиви и иновации. Чрез своето спонсорство vivo играе важна роля, помагайки на FIFA да бъде домакин на едно открито и приобщаващо хората по целия свят събитие. Като единствен официален спонсор в смартфон индустрията на Световното първенство, компанията иска да даде възможност на потребители и футболни фенове да запишат вълнуващите моменти, за да споделят щастието със семейството и приятелите си.

По време на Световното първенство по футбол в Катар, vivo ще предостави флагшип смартфони на екипа на събитието, за да завърши подготовката му с авангардни технологии и да подпомогне успешното му провеждане. 

vivo ще стартира и кампанията #vivogiveitashot по време на първенството, за да отпразнува събитието. Чрез нея компанията се надява да пресъздаде тези красиви и впечатляващи моменти и да покаже смелостта на хората, които се изправят лице в лице с предизвикателствата. Целта на инициативата е да даде тласък на хората по света да изразят себе си чрез любовта си към футбола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай