ВИДЕО: Тайсън помрачи "боя на века"

ВИДЕО: Тайсън помрачи "боя на века" | StandartNews.com

Феновете точат лиги по момичетата на ринга

Големият Майк Тайсън отново попадна под светлината на прожекторите. И то на фона на "боя на века" между Флойд Мейуедър и Мани Пакиао. Случка с Динозавъра бе по-коментирана от големия мач. По време на кантара, Тайсън наби фен. Привърженикът се промъкна зад Железния и се опита да го прегърне, за да си направи селфи. Майк обаче усети присъствието на наглия фен и му забоде лакът в лицето. Инцидентът предизвика смях у хората в залата и дори усмивки по лицата на Мейуедър и Пакиао. Двамата трябва да се бият рано в неделя сутрин в двубой за над 500 млн. долара. В България "боят на века" ще може да се гледа по руския "Първи канал".

Въпреки че всички чакаха да видят голямата битка, четири девойки приковаха вниманието на зрителите в залата и пред телевизорите. Между рундовете бившите плейбойки Деси Мичсън и Алана Кампос, завършилата комуникации в Калифорнийския университет Ванеса Голуб и местната принцеса Янира Кремец ще нажежат публиката с красивите си тела. Четирите хубавици ще показват колко рунда остават. Те отказаха да дадат прогнози, но обещаха, че празнуват цял нощ с победителя.

В родината на Пакиао - Филипините също пощуряха. Семейство сладкари направиха статуя на боксьора в цял ръст от шоколадови изкушения, а теглото й е над 70 килограма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай