ВИДЕО: Мейуедър и Пакиао застанаха очи в очи

ВИДЕО: Мейуедър и Пакиао застанаха очи в очи  | StandartNews.com

Флойд Мейуедър и Мани Пакиао застанаха очи в очи по време на първата си съвместна пресконференция. Двамата боксьори ще излязат на ринга един срещу друг в "мача на века" на 2 май в Лас Вегас.

"Мина дълго време, но ето ни вече тук. Ал Хеймън Al Haymon е страхотен човек. Ако не беше той, баща ми, Леонард и моят отбор, аз нямаше да съм тук сега. 2 май - двубоят на века. Най-добрият срещу най-добрият. Мисля, че срещата ни не можеше да се случи в по-добро време", заяви Флойд Мейуедър, цитиран от mma.bg.

"Стратегията ми е да играя умно и да приемам двубоите един по един. Така записах 47 победи. Тази среща е невероятна, ще има много екшън и аз съм се отдал напълно на нея. Давам най-доброто от себе си в залата, защото никога до сега не съм искал да взема победата толкова много. Аз съм убеден, че ще дам всичко от себе си, защото и той иска победата, колкото и аз. На 2 май светът ще спре. И всички ще гледат. Мейуедър срещу Пакиао - най-големият двубой в историята на бокса", коментира още той.

Треньорът на Пакиао Фреди Роуч, не беше пестелив откъм закани към опонента на филипинеца: "Обичам предизвикателствата и това е най-голямото в кариерата ми. Най-накрая се случва, най-накрая е при мен. Ще подготвя боеца си за този двубой възможно най-много. Бием се срещу най-трудния ни противник от кариерата. Бием се срещу най-добрия боец в света и ще му сритаме задника."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай