ВИДЕО и СНИМКИ: 101 000 се радват на Русев в Далас

ВИДЕО и СНИМКИ: 101 000 се радват на Русев в Далас | StandartNews.com

Годеницата му Лана дебютира в ринга и шашна с визия

Снуп Дог и Шакил О'Нийл се включиха в купона

"Супербоул", "Мачът на звездите" в НБА, "Оскарите". Това са само част от най-големите годишни събития в САЩ. Те винаги предизвикват страхотен интерес по цял свят. За тях се говори месеци преди да се случат и още поне толкова след провеждането им. Освен тях обаче има още едно шоу в Далечния запад, което може и да е подценявано у нас, но заема водещо място в "Ню Йорк Таймс", "Вашингтон пост", за да стигне до Великобритания и Германия. Става въпрос за "Кечмания". Тазгодишното 32-ро поредно издание счупи рекордите. 101 763 зрители изпълниха до краен предел стадион "AT&T" в Далас за най-голямото събитие в професионалния кеч. Всички те, както и милионите пред телевизорите и компютрите станаха свидетели как се пише история.

И част от това над петчасово шоу стана един българин. Мирослав Бърняшев, който вече две години е сред лидерите на Световната федерация по кеч (WWE). Русев, както е името му на ринга, нажежи обстановката до червено по трибуните с участието си в култов сегмент. Той и колегите му от Лигата на нациите победиха в мач 3 на 3 шампионите на двойки - "Новият ден". След това обаче стана още по-интересно. Докато Русев и компания празнуваха победата, към ринга се насочиха три от най-големите легенди в професионалния кеч - Мик Фоули, Шон Майкълс и Ледения Стив Остин. Естествено, за да върнат на земята наш Русев и бандата му. За капак Майкълс и Остин са тексасци, което допълнително подпали публиката. И тя направо полудя. Ледения, който е може би най-харесваният кечист в историята на WWE, пък скочи именно на Русев. Българинът му отвърна с няколко ритника, но Остин му направи коронната си хватка "зашеметител" за кеф на над 101 000 души. Отскокът на Русев пък предизвика безкрайно много позитивни коментари в "Туитър", след като само за няколко часа видеото събра хиляди гледания. "Безценен момент" и "Русев отскочи страхотно, истински професионалист" бяха най-честите коментари. Сегментът приключи както обикновено за Ледения - с пиене на бира на ринга.

СНИМКИ - ТУК! 

Годеницата на Русев - Лана (Катрин Джой Пери), пък дебютира за първи път в мач. Тя бе част от женски двубой 5 на 5 и се представи повече от силно. Нейният отбор в крайна сметка загуби, но тя не бе тушираната. Лана обаче събра очите на всички фенове в Далас и пред екраните с облеклото си. Феновете в "Туитър" не спираха да хвалят красавицата за избора на лилавия цвят. "Лана шашна" и "Обичаме те" бяха най-честите коментари.

Иначе световната кеч федерация - WWE има нов шампион. Това е племенникът на известния актьор и кечист Дуйен Джонсън Скалата - Роман Рейнс. Той победи в главния мач друга легенда - Трите Хикса. Шампионка при жените остана дъщерята на големия - Рик Флеър или Детето на природата - Шарлът. Гробаря пък спечели жестокия мач "Ад в клетка" срещу сина на шефа Винс МакМеър - Шейн.

В голямото шоу се включиха и още два от идолите на САЩ. Бившият баскетболист Шакил О'Нийл се пусна в мелето, посветено на Андре Гиганта. Шак обаче беше елиминиран рано. Снуп Дог пък бе добавен в Залата на славата в кеча.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай