ВИДЕО: Фенове целиха Фенербахче с факли и камъни

ВИДЕО: Фенове целиха Фенербахче с факли и камъни | StandartNews.com

Трабзон. Двубоят между Трабзонспор и Фенербахче бе прекратен малко след началото на второто полувреме, заради изтъпления на феновете по трибуните. Потърпевши на екшън сцените бяха футболистите на Фенербахче на стадион "Хюсейн Авни Акер" в Трабзон.

 

"Фенерите" водеха в резултата с 1:0, но срещата бе прекъсната в 58-ата минута, когато вратарят на гостите Волкан Демирел бе уцелен от горяща факла.

 

Малко след гола, който падна през първото полувреме, феновете на Трабзонспор започнаха да създават размирици по трибуните, заради което в 28-та минута мачът бе прекъснат за десетина минути, за да бъде окончателно спрян в 58-ата.

 

Към играчите на Фенербахче летяха и други твърди предмети. Реферът Бюлент Йълдъръм веднага прекрати срещата след като стражът на гостите бе ударен.

 

Една от версиите за войнственото настроение на феновете на домакините са информациите, че лидерът във временното класиране в Турция купувал мачовете си. Автобусът на Фенербахче също пострада, след като бе замерян също с камъни, а едно от стъклата бе счупено. След баталните сцени, футболистите стояха дълго затворени в съблекалнята, и не смееха да излязат от стадиона.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай