Вандерсон иска с България на Евро 2020

Помня добре дебюта си на "Уембли", разкри асът на Лудогорец

Вандерсон иска с България на Евро 2020 | StandartNews.com

Бразилският ас на Лудогорец Вандерсон получи отново повиквателна за националния отбор на България и изрази радостта си от това пред медиите в родината му. Той обяви, че все още помни момента с дебюта си за "лъвовете" на "Уембли" миналия месец и също така добави, че иска да играе на Европейското догодина. 

"Получих нова повиквателна и не мога да ви опиша колко съм щастлив. Полека-лека сбъдвам футболните си мечти. Ето, дебютирах на "Уембли" и въпреки че резултатът беше негативен, още помня всичко. Незабравимо е да играеш на този стадион, когато е препълнен."

"Но сега искам да се представя по-добре в предстоящите два мача с Черна гора и Англия. Все още голямата цел пред отбора и пред мен самият е да играя на Европейското първенство. Макар ситуацията да е много комплицирана, ние имаме своите шансове."

"Не ни оставя нищо друго, освен да вярваме и да се борим докрай за класирането си на този шампионат. Докато имаме шансове, трябва да се надяваме и да се бием за тях", сподели Вандерсон пред изданието "Тера" в Бразилия. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай