Валери без тим, но с "Бентли"

Валери без тим, но с "Бентли" | StandartNews.com

Валери Божинов продължава да си живее живота на гърба на "Спортинг". "Лъвовете" се чудят как да се отърват от него, но не могат. Те му поставиха цена от 6 милиона евро, за да си избият разходите по национала. За сега обаче на хоризонта няма будали, които да извадят тези пари. Неустойка пък пречи да бъде изгонен от Лисабон. Според медиите в Португалия тя също възлиза на 6 милиона евро.

Така Валери е заплашен да тренира само за здраве на "Жозе Алвеладе". На него обаче хич не му пука, тъй като има договор за още три години. Той увеличи семейния автопарк с още едно "Бентли". Нападателят брои 350 000 евро, за да се сдобие с последното бижу - "Ню Континентал". Божинов ще може да му се порадва след завръщането си от семейната ваканция с Николета. Половинката на Валери също има "Бентли". Той й подари бяло такова при обявяването на годежа.

Междувременно и интересът на турския "Елазъгспор" към Валери секна. Причината за това е норвежец. Тимът назначи за треньор Тронд Солиед. Скандинавецът прати веднага в коша офертата, която е била отправена към "Спортинг" за Валери. Българинът не пасвал на схемата му. Иначе според турските медии ръководството на "Елазъг" било близо до споразумение с "лъвовете". Те се били разбрали да го вземат под наем заради високата му цена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай