В Разград: Биха шута на Рибейро идва Едуард Ераносян (ОБЗОР)

В Разград: Биха шута на Рибейро идва Едуард Ераносян (ОБЗОР) | StandartNews.com

Феновете на "Лудогорец" също люти на португалеца

"Лудогорец" ще гони пета титла с доказан треньор в лицето на Едуард Ераносян. Шампионите решиха да сложат точка на неуспешния експеримент с Бруно Рибейро. Португалецът и "орлите" ще се договорят с него договорните им отношения да бъдат прекратени.

Еднопосочни билети за Иберийския полуостров билети трябва да си купят и помощниците му Марсело Чагас и Анди Смит. Радослав Здравков, който отскоро е в клуба пък хвърли оставка. Желанието на "Лудогорец" обаче е той да остане и да влезе в екипа на Ераносян. Феновете на тима пък излязоха с гневна декларация по адрес на Рибейро. "Съсипахте една добре работеща машина. Разград ще ви се стори тесен", пише в комюникето на агитката.

Любопитното е, че новият треньор Ераносян ще дебютира срещу родния си "Локо" (Пд) утре. Наскоро дори пловдивчани му отправиха оферта да се завърне на "Лаута", където да получи пълната власт като спортен директор. Извелият "черно-белите" до титлата през 2004-а година специалист обаче отказа. Ераносян около 1 година си почиваше след успешния престой в Ангола. Там той изведе средняка "Кабушкорп" до титлата и бе обявен за герой. Черната точка във визитката на Едуард е от времето, когато бе треньор в Кипър. Там той бе обвинен, че е давал на подопечните си в АПОП допинг. Последва 4 годишно наказание да стои далеч от футбола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай