В Германия спрягат Балъков за треньор на Щутгарт

В Германия спрягат Балъков за треньор на Щутгарт  | StandartNews.com

Щутгарт. Stutgarter Zeitung твърди в днешното си издание, че Красимир Балъков продължава да бъде фаворит за нов старши треньор в Щутгарт.

 

Съдбата на настоящия треньор на отбора Томас Шнайдер виси на косъм след записаните осем поредни загуби. Все още обаче в клуба не са взели решение, дали да го уволнят.

 

Щутгарт e на 15-а позиция във временното класиране в Бундеслигата, като само по-добрата голова разлика държи отбора над зоната на изпадащите. Това доведе до спешни срещи на ръководството на клуба, на които е обсъждана съдбата на треньора. Все още обаче шефовете не могат да вземат единодушно решение, поради което Шнайдер изведе отбора на тренировка вчера.

 

Слабите резултати на отбора пък доведоха до спешни срещи на ръководството, на които се обсъжда как да се продължи напред. Според местното издание е възможно в следващите дни Шнайдер да бъде уволнен. Според медията именно Балъков е фаворит за нов треньор на Щутгарт като спортният директор и добър приятел на българина – Фреди Бобич вече е разговарял с него за тази възможност. Друг кандидат е бившият съотборник на Балъков Звонимир Солдо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай