Удрят ЦСКА с мълчалив протест

Удрят ЦСКА с мълчалив протест | StandartNews.com

"Армейците" атакуват "Титан" с ново дело

ЦСКА ще посрещне "Марек" при гробна тишина. Агитката на тима обяви, че се вдига на мълчалив протест. Срещата е в петък от от 20,00 часа. Над 33 фракции от цялата страна излязоха с декларация, в която разкриха причините за решението си. Ябълката на раздора между запалянковците и ръководството е сектор "Г" на стадион "Българска армия". Според феновете ремонтните дейности там са смехотворни и няма да могат да гледат мачове от любимото си място в обявените от шефовете на клуба срокове.

"Винаги сме били на мнение, че и най-неприятната истина е по-добра от хиляди красиви обещания. Не само когато става дума за Сектор "Г", но и по всички въпроси, свързани с положението в нашия клуб. Нека припомним, че подобни многократно давани и не изпълнявани обещания, доведоха и до напускането на един от най-добрите ни футболисти. Също нееднократно сме заявявали, че за нас приоритет са подобряването на базата и школата на клуба, стабилизирането на финансовото положение, а не гръмките селекции и търсенето на бързи резултати", пишат феновете.

В същото време ръководството на клуба също излезе с декларация, но срещу Иво Иванов. ЦСКА обяви, че ще съди за клевети бившия собственик на клуба. "Спортал" пък извади документ, който е бил представен пред комисията по лицензите. От него стана ясно, че 1,4 млн. лв от 2,6 млн., които Томов се похвали, че "Лира" е наляла в ЦСКА, са дошли от компанията "България Дивелопмънт Холдинг Лимитед".

"Брюж" чака "червените"

за офертата си към Тони Силва, обяви белгийската преса. Клубът потвърди интереса си към крилото на ЦСКА пред "Хет лаас нюс". "Засега обаче няма нищо конкретно", обявиха "синьо-черните". Те са в подобна ситуация с още двама от набелязаните от тях играчи. "Брюж" е отправил предложение към "Бока Хуниорс" за Лусиано Акоста. Аржентинците обаче също като "червените" се мотаят с отговора. "Локерен" пък за втори път поиска по-висока сума за Ханс Ванекен. От "Армията" си признаха, че Силва мисли за трансфер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай