Удар на Здравко от Ритон! Как нарече треньора на ЦСКА и Спас Делев!

Какво коментира популярният фен на "червените"

Удар на Здравко от Ритон! Как нарече треньора на ЦСКА и Спас Делев! | StandartNews.com

Популярният фен на ЦСКА Здравко Желязков от дует „Ритон“ коментира пред SportLive.bg случилото се по време на прощалния двубой на армейците със старата „Армия“. Популярният ни поп певец не изневери на стила си и разкритикува представянето на своя любим отбор, като се аргументира за острите си,  но може би правдиви думи.

 „Лудогорец имаха повече шанс от нас. Бяха ги напомпали яко. Имам предвид, че на всяка цена трябва да докажат, че едва ли не кой е шампионът, както се хвалят наляво и надясно. Това обаче мен ме ласкае, защото говори какво голямо предизвикателство в България е срещата с ЦСКА. Радваха се така сякаш са спечелили Шампионска лига!“, започна коментара си Желязков.

 „А този интелектуален лилипут Спас Делев не заслужава да бъде допускан близо до хора, които обичат ЦСКА. Това беше най-голямата простотия в мача, която ми направи впечатление. Те обаче ни надиграха“, изригна Здравко от дует „Ритон“ срещу Спас Делев, който заби победното попадение за разградчани, след което на практика провокира агитката на ЦСКА и се стигне до ексцесиите в края на дербито.

 „Моите уважения към Гриша Ганчев и всички, които работят за ЦСКА, и обичат клуба, но  този треньор ( б.р Нестор Ел Маестро) не е на нивото дори и на този отбор на ЦСКА. Това е моето скромно мнение.

Дюкенс Назон на мен още от началото не ми харесваше. За мен той е много ялов нападател. Не искам да давам мнение, но покрай Майкъл Естрада и Фаетон, той се губи. Двамата са много по-класни футболисти от него. Назон има желание, но му липсва бързина, пласиране, пас. Аз все пак обаче говоря като фен.  Поради тази причина не претендирам да давам акъл“ , отсече популярният ни поп певец.

„Според мен Лудогорец ни надигра и не без помощта на техния треньор Георги Дерменджиев. Няма смисъл да правя анализ. Надиграха ни и спечелиха мача. Излъгаха ни“, подчерта той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай