ЦСКА плати и на Йешич

ЦСКА плати и на Йешич | StandartNews.com

София. ЦСКА плати и на Йешич в петък. Сръбският специалист се появи изненадващо на стадион "Българска армия", където се разбра бързо с изпълнителния директор Александър Тодоров. Доволен от попълнената банкова сметка, сърбинът отпраши към родината си.

Миодраг чакаше 100 000 лева неустойка за последния си престой при "червените". Йешич беше изгонен от "Титан" след едва няколко мача. Показаха му вратата след поражение 0:2 от "Литекс", при което доста играчи се държаха съмнително.

Това е второ сериозно плащане преди Коледа, преди дни ЦСКА уреди и проблема с румънеца Пакурар. Комшията прибра 500 000 лева за пет изиграни срещи на "Армията". В противен случай "червените" щяха да бъдат лишени от точки директно от УЕФА.

Любо помага на "Завинаги"

500 000 лева за разширяване на клубния музей ще събира в неделя сдружение "ЦСКА Завинаги". На търга ще бъдат предложени оригинални тениски на звезди като Меси, Неймар, Серхио Агуеро, както и фланелка, подписана съвсем наскоро от целия тим на "Байерн". Стойчо Младенов, Тошко Янчев и Вальо Илиев също ще предложат свои артикули. По традиция ще се включи и Стилиян Петров. Интересното е, че доскорошният национален селекционер Любослав Пенев също е приготвил един от екипите си като играч.

На коледното тържество и търг на "ЦСКА Завинаги" се очаква да присъстват множество популярни футболни гости. Търгът ще бъде воден от Ники Кънчев, шоумените Виктор Калев и Краси Радков също ще дадат своя принос за доброто настроение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай