ЦСКА - "Лудогорец" играят в събота

ЦСКА - "Лудогорец" играят в събота | StandartNews.com

Протестите на ЦСКА дадоха резултат и дербито за титлата с "Лудогорец" ще бъде преместено за събота. По програма то трябваше да бъде играно в петък, 21 ноември. Мачът ще бъде официално преместен за 22 ноември от 16,00 ч на "Армията". Вероятно е дадено съгласие и от "Лудогорец", чийто тим играе четири дни по-късно с "Ливърпул".

Междувременно от ЦСКА съобщиха, че Неманя Милисавлевич е възстановен и може да играе срещу "Хасково". Сърбинът се лекуваше (неслучайно), докато си чакаше заплата.

По-сплотени сме, скочи Стойчо

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов пусна декларация в официалния сайт на "армейците" по повод поредните финансови драми. В комюникето Екзекутора споделя, че "един разговор между мъже, между ръководители, треньори и играчи е отприщил елементарно скалъпени раздори в ЦСКА". Освен това Младенов уверено заявява: "За пореден път заявявам, че вярваме дълбоко и безрезервно на Александър Томов и Александър Тодоров. Сигурен съм, че ние ще направим така, че всички останали да се убедят и усетят, че "Заедно можем всичко"! Нищо няма и не може да ни спре".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай