ЦСКА 932 минути без гол

ЦСКА 932 минути без гол | StandartNews.com

В десети пореден мач ЦСКА не успя да отбележи гол. Тази вечер "Армейците" завършиха 0:0 с шампиона на България "Лудогорец". Така столичният клуб остава без попадения в чуждата врата цели 932 минути. "Червените" обаче са далеч от поставянето на рекорд - дори в родната "А" група. Той се държи от "Раковски" Русе, които през сезон 1996/1997 наредиха 19 поредни двубоя без да успеят да вкарат гол.

Двата тима изиграха сравнитело скучен мач. Единственото по-сериозно положение за ЦСКА дойде в 78-ата минута, когато Стефан Николич излезе очи в очи срещу Владо Стоянов, успя да се нагласи за удар, но в крайна сметка запрати топката в краката на стража на "Лудогорец". 

Последните минути "орлите" играха с човек по-малко, след като Александър Барт бе изгонен за нарушение в центъра и втори жълт картон за мача. Сблъсъкът не мина и без прекъсване, тъй като "червените" фенове попрекалиха с "хореографията" и играчите трябваше да изчакат настелилият се дим. 

След края на двубоя ЦСКА е с 48 точки във временното класиране и се изкачи на третата позиция. Това става обаче преди мача на "Литекс", с който е с равен актив. "Лудогорец" пък вече са с 59 точки - осем повече от "Локомотив" София, но "железничарите" от столицата също имат предстоящ двубой от кръга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай