ЦСКА-София взима виза за проектиране през септември

Собствениците на клуба се срещнаха с главния архитект на София Здравко Здравков

ЦСКА-София взима виза за проектиране през септември | StandartNews.com

Ръководството на ЦСКА получи уверение от Столична община, че до 15-20 септември ще бъде издадена виза за проектиране на цялостна реконструкция на стадион "Българска армия". Това стана ясно след срещата на собствениците на "червените" Гриша Ганчев и Юлиян Инджов с главния архитект на София Здравко Здравков.

"След днешната среща на собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов и изпълнителния директор Пламен Марков с главния архитект на столицата г-н Здравко Здравков, искаме да Ви уведомим за следното:

ПФК ЦСКА София срещна разбиране от Столична община, която ще съдейства с всички възможни и законови средства за реализирането на мащабните ни инвестиционни намерения и привеждането на стадион "Българска армия" във вид, който да отговаря на изискванията на УЕФА за най-висока категория. Имаме уверението и обещанието на главния архитект, че в срок до 15-20 септември ще бъде издадена "Виза за проектиране на цялостна реконструкция на стадион "Българска армия" и ние ще можем да пристъпим към изготвянето на конкретни проекти. Уверени сме, че заедно с държавата и общината и занапред ще работим в една посока, за да има огромната армейска общност наистина стадион, който милионите червени футболни привърженици заслужават", съобщиха от клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай