Цистерни с вода посрещат "Лудогорец"

TV7 ще излъчва пряко мача

Цистерни с вода посрещат "Лудогорец" | StandartNews.com

Белград. Цистерни с вода и забрана за употребата на няколко вида храни посрещнаха "Лудогорец" в Белград. Там утре в 21,45 часа разградчани излизат срещу "Партизан" в реванш от 3 квалификационен кръг за влизане в Шампионската лига. Залогът е огромен - победителят със сигурност ще играе в групите на един от двата турнира. Утешителната премия при загуба в следващия кръг е около 2 млн. евро, а бонусът за влизане - 8 млн.

Градската управа в сръбската столица обяви, че всеки трябва да носи бутилка с вода със себе си или да се движи близо до водоноските, за да може да се охлади. Комшиите се оплакват от зверски жеги. В линейките, които трябваше да оказват помощ в 61 случая, бе измерена температура от 32 градуса по Целзий, въпреки охладителната система. Хората бяха предупредени да намалят разходките из града през деня, както и да почиват минимум по 5 пъти. Освен това от Института за обществено здраве очакват бум на чревни вируси.

Шампионите пристигнаха днес след обед в Белград, където се настаниха в хотел "Холидей ин". Той се намира в близост до стадиона на "Партизан". Там ги чакаха бившият играч на тима Урош Голубович в ролята на гид.

Наказаният Козмин Моци също е с отбора. Той пък ще играе ролята на кадем. Вчера пък стана ясно, че TV7 отново спечели наддаването за мача на шампионите и ще излъчва пряко битката за Белград.

Няма да правим трагедии

при провал срещу "Партизан", обяви треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев на аерогарата. "Аз не изпадам в еуфорията нито от победите, нито от загубите. Важното е клубът да се реализира в дългосрочен план. В България сме се доказали, време е да се докажем в Европа. На мен ми харесват тези срещи, защото в тях всичко е различно", продължи легендата на "Локо" (Сф). "Знаем каква атмосфера ще създаде публиката им, важното е да не се притесним. Не съм мислил за съдийството. Даже не знам кой ще свири мача", каза още треньорът на шампионите.

Вук играе умряла лисица

преди реванша. "Българите са фаворити, но все пак резултатът е отворен. Ще се опитаме да ги изненадаме", обяви бившият защитник на "Славия". "Сигурен съм, че и те ще нападат. Сега ще ни бъде по-лесно, защото знаем силата на съперниците си. Виждам в очите на всички желанието да ги победим. Надявам се да направим паметен мач и с помощта на публиката да продължим. Миналата година също имахме да наваксваме загуба срещу "Трьомсьо" и се справихме", каза още Рашович.

Фенове се гаврят с "гробар"

Нападателят на "Партизан" Марко Шчепович стана за смях преди реванша с "Лудогорец". Зевзеци от агитката си направиха гавра с него. Трима белградски студенти пробваха да пробутат в медиите обява, че той се продава. Милош, Иван и Прича обаче удариха на камък. Нито едно издание не пожела да публикува творението им, което обаче намери широк отглас в интернет. "Продаваме калпаво дърво, готови сме и на замяна. Ще черпим и бира, ако направим успешна сделка", гласи "обявата". Първоначалната цена на Шчепович бе 10 динара, но скочи до 360 (6,25 лв). "Не искаме да го обиждаме като човек. Просто искахме да покажем по някакъв начин отношението си към изявите му на терена. Дано си вземе поука преди мача с "Лудогорец"", обяви един от майтапчиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай