Царско село препъна Лудогорец

Балтанов вкара на шампионите за крайното 1:1 в Разград

Царско село препъна Лудогорец | StandartNews.com

Царско село направи голямата изненада на кръга в елита. Тимът от София шокира Лудогорец на "Хювефарма Арена", след като стигна до равенство 1:1 с гол в 94-ата минута на срещата. В 27-ата минута Иван Бандаловски игра несръчно в наказателното поле, удряйки топката с ръка без да бъде притискан от противниковите нападатели. Ихинио Марин беше точен при отсъдената дузпа в полза на "зелените".

Малко преди почивката Каули Оливейра стреля към вратата на гостите, Джони Пласид изби шута му, като при добавката стражът на столичани се справи и с удар на Ихинио Марин.

Официален дебют за шампионите направи новото попълнение Кирил Десподов, който се появи в игра като резерва малко след почивката, заменяйки Бърнард Текпетей.
В 82-ата минута националът Десподов беше фаулиран в наказателното поле от Ивайло Марков, но Клаудиу Кешеру пропусна отсъдената дузпа, стреляйки силно над вратата.

В четвъртата минута на допълнителното време влезлият като резерва Лъчезар Балтанов с глава изравни след центриране на Марков, шокирайки домакините, които изпуснаха победата в последните секунди.

След този мач Лудогорец е на второ място в класирането с актив от 17 точки, докато Царско село има 13 точки на четвърта позиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай