Третата поредна победа на Левски вбеси Любо Пенев

Дойде след мощен удар на бразилеца Фабио

Третата поредна победа на Левски вбеси Любо Пенев | StandartNews.com

Левски тресна с 1:0 Хебър в Пазарджик в среща от 23-ия кръг на Първа лига.

Така сините продължиха с възхода си след подновяването на шампионата ни.

Единственото попадение в мача заби Фабио Лима (74-ата минута) след свирепа тупалка. Преди това гол на домакините бе отменен от ВАР заради тънка засада. 

След тази трудна победа "сините" събраха 44 и отново са на четвърто място, на четири пункта от третия ЦСКА. Хебър остава 13-ти с 23 точки.

Така тимът на Николай Костов успя да се реваншира за отпадането в Пазарджик от турнира за Купата на България.

Треньорът на Хебър Любослав Пенев беше бесен след загубата на тима му с 0:1 от Левски. Наставникът на “гробарите” имаше много претенции към отменения гол на Ангел Бастунов в 59-та минута при 0:0. Фабио Лима донесе успеха на “сините” в 74-та. 

“Не искам да хваля отбора прекалено много, но всички отбори изпитват трудности срещу нас. Това се показа и днес. Бяхме на път да спечелим мача и днес, но не се случи. Има си причини - те са и в нашия отбор, и в противниковия, но също така и в определени отсъждания. 

Досега гледахме повторенията, няма абсолютно никаква засада. Линиите не са прави. Това не е нормално и трябва да бъде коригирано. Не може двама съдии да ни свирят два мача от общо три домакинства. На нас ни свирят 2-3 съдии. Едно и също е. Това е реалността. Това са обстоятелства, които влияят на крайния резултат. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи