Томов: Капитанът не е синдикален лидер

Томов: Капитанът не е синдикален лидер | StandartNews.com

ЦСКА надви и седмите в украйна, нов впечатли

Съветвам Валентин Илиев да говори по-малко на тема заплати. Той е капитан, а не синдикален лидер. Ясното предупреждение към аса на ЦСКА отправи клубният бос Александър Томов днес. Вальо си позволи да коментира финансовото напрежение в ЦСКА, макар и в коректен тон.

"Към този момент няма забавяне, такова може да има след 25 число. Но ние сме съобщили на футболистите, това закъснение, което е почти постоянно", каза Томов днес. "Но това е малко на фона на всичко - продължаваме да изплащаме огромните стари задължения. Трябва да покрием лицензионните критерии". После той погна Карачанаков и мениджърите му. "Който напусне ЦСКА, пропада. Дали е Карачанаков, Косоко или Гъргоров, няма значение. Повярва на някакъв псевдоагент и сега си търси отбор. Тони Карачанаков имаше голямо бъдеще в ЦСКА. Никой не го е търсил да се връща. ЦСКА да не е хан? Прав му път", безжалостен беше Томов, който заяви, че за момента няма готов изходящ трансфер.

Иначе "червените" взеха втора контрола за два дни. Тимът надви седмия в Украйна "Металист" от Харков. За ЦСКА вкараха Фелипе и Йоаким, а съперникът отбеляза от дузпа. Отборите си размениха по една греда, добро впечатление направи новият "армеец" Фортес. Съдията заслужено изгони резервния вратар на българите Ел Харуби. По споразумение на щабовете обаче каращият проби страж остана на терена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай