Тодоров: ЦСКА ще продава, за да оцелее и догодина

Тодоров: ЦСКА ще продава, за да оцелее и догодина | StandartNews.com

ЦСКА ще се раздели с някои от звездите си през зимната пауза, за да закрепи финансовото си положение. Това разкри изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров в предаването "Спорт7". "Ситуацията налага да се разделим поне с един-двама футболисти, за да може да се стабилизира поне малко положението. Не мога да кажа с кого и с колко точно ще се разделим. Това зависи от сумите, които ще се предложат", категоричен бе "армейският" шеф. Сред спряганите за продажба са Серджиу Буш, Тончи Кукоч, Тони Силва, Жуан Фелипе и др. Toдоров обеща, че това няма да откаже "червените" от борбата за титлата и на мястото на напусналите ще бъдат привлечени достойни заместници. "Това е повече от ясно. Ще бъде много трудно, защото зимата не е лесно да се намират качествени свободни агенти", застрахова се обаче той.

"Армейците" трябва да извадят 270 000 евро

до днес, за да се разплатят с бившия си играч Пакурар. Той изкара много кратък период на "Армията", но осъди ЦСКА за неплатени суми. Междувременно стана ясно, че "червените" планират да направят втори опит за излизане на борсата през март или април 2015 г. От ЦСКА признаха, че дупката в бюджета е към 4 милиона лева. На толкова възлизат и приходите, но разходите са към 8 милиона лева на сезон.

Отмъкват ас от Горна на "Армията"

ЦСКА ще прилапа един от най-талантливите играчи на "Локо" (ГО). "Армейците" канят на проби Александър Горанов, обяви шефът Бончо Генчев. Защитникът дойде в един от хитовете в "Б" група от "Академик" (Св) през лятото, но бързо успя да хване окото на скаутите от Борисовата градина. Бончо Генчев, който също е бивш играч на ЦСКА, разкри, че "Локо" ще се раздели с още двама от основните си играчи. Племенникът на Красимир Балъков - Анатолий, поема към Гърция. Същото ще направи и Йордан Апостолов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай