Тодор Батков: Удрят "Левски" гадно и подло

Чужденци мрънкат за 65 цента, да се стегнат, предупреди адвокатът

Тодор Батков:  Удрят "Левски" гадно и подло | StandartNews.com

София. Собственикът на "Левски" Тодор Батков се изказа изключително остро по повод писмото, което останалите клубове изпратиха до премиера Пламен Орешарски.

По повод намерението на "Газпром" да стане спонсор на "сините" 13 отбора без "сините" поискаха руският гигант да налива пари в цялата "А" група.

"Типично по български. Ще кажа само две неща. Не мисля, че е работа на министър-председателя да дава акъл на "Газпром" кого да спонсорира и кого не. Евентуалното спонсорство няма нищо общо с "Южен поток", който е българо-руски проект. Става дума за пари на "Газпром", заяви Батков пред "Гонг",

"Второ, кой е казал, че няма да има сделка за акции? Отговарям на един колега, който прояви голяма грижа. Това е несериозно и подло. Като имам предвид човека, който го е инициирал от града на люляците, това е прекалено ниска топка за мен, а още повече за "Газпром". Не искам повече да говоря, до дни ще стане ясно какво е положението, но ще повторя, че това е отвратително, гадно и подло", завърши адвокатът.

Батков говори близо 2 часа с Наско Сираков и треньора Славиша Йовканович в съблекалнята на Герена.

"Говорихме и за селекцията на отбора, която върви бавно, но ние не искаме този път да допускаме грешки. Важно е тези футболисти да започнат и да играят малко повече", обясни адвокатът.

"Особено това се отнася за чужденците, които после да не идват при Баждеков да му плачат за 65 цента. Ако продължават така, ще гоним някои. Може да ги глобяваме или да им намалим заплатите, пък после ако искат да се съдим".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай