Терим: Не се заблуждавайте, извадихме късмет срещу България

Терим: Не се заблуждавайте, извадихме късмет срещу България  | StandartNews.com

"Не се заблуждавайте. България направи 2:2 с Италия, което няма как да е случайно. Имахме късмет да вкараме три бързи гола, които решиха срещата", това заяви националният селекционер на Турция Фатих Терим след успеха с 4:0 в приятелския мач срещу "лъвовете" снощи.

"Още повече, че става дума за контролна игра, където мотивацията не е като в официален двубой. Но аз съм доволен как нашите футболисти се наслаждаваха на футбола. Сега ни чака трудно гостуване в Казахстан и от тази гледна точка тестът с България беше много на място. Вероятно в Казахстан ще бъде и много горещо, около 30-35 градуса", добави Терим, цитиран вестник Милиет.

"Щастлив съм, че спечелихме един доста специален мач за нас. За първи път националният отбор игра на стадион Реджеп Тайип Ердоган, но проблемът идва от това, че тези срещи са в края на сезона. На някои футболисти им се събират 50-60 мача, което не е малко. Трябва да се знае, че срещата с Казахстан след 4 дни ще бъде от съвсем различен характер. Нашият голям проблем е, че тези играчи, които са тук са единствените, на които мога да вярвам, че ще демонстрират ниво. Ако няколко от тях се контузят, ще се изправим пред сериозни проблеми", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай