Четвъртък,

Тайсън подписа договор с цигара в уста

От: Владислав КОЛЕВ -
180
Тайсън подписа договор с цигара в уста
A
A
A

Легендарният боксьор Майк Тайсън показа, че не е загубил от своята ексцентричност с годините. Легендата доказа това, след като подписа договора за първия си мач след завръщането си с цигара с марихуана в устата.

Снимка от момента бе публикувана в изданието TMZ. Договорът за мача е подписан миналия месец по време на разговор в Zoom.

Тайсън ще се бие с Рой Джоунс-младши на 12 септември в Калифорния. На двубоя няма да присъстват фенове заради пандемията от коронавирус. Също така,

Тайсън няма да вземе никакви пари от битката, тъй като ще даде всичко за благотворителност. Той ще подпомогне американците, пострадали икономически, медицински и социално от пандемията.

Точната сума, която ще бъде дарена, ще бъде определена след мача. Легендарният боксьор е заявил, че мисията в живота му не е да натрупа богатство, а да помага на хора в нужда.

Джоунс пък е щастлив, защото може да спечели над 10 милиона долара, което ще зависи от броя на хората, които ще платят, за да гледат мача. Той е заявил, че може да направи повече пари на 51-годишна възраст, отколкото когато е бил на 31


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com