Суши за Плачи, купон за играчите

Очакват Георги Братоев в Габрово, той умува

Суши за Плачи, купон за играчите | StandartNews.com

С купон до 4,00 ч сутринта волейболните ни национали отпразнуваха 4-тото място на европейското първенство в Полша и Дания.

Националите ни се вселиха в хитовото заведение "Мега Данс Център" в Студентски град, а накрая сметката оправи водачът на делегацията ни на турнира и вицепрезидент на родната федерация Любо Ганев. "Бях им го обещал, човек, като си свърши работата, има право и да празнува", обясни пред "Стандарт" легендата. "Исках по този начин да им благодаря. Ние вече сме отбор, с който се съобразява всеки", добави той.

На тържеството присъстваха част от националите, останалите избраха да отскочат до родните си места, на някои пък им се наложи веднага да се включат към подготовката на клубните си тимове. Близнаците Братоеви, Теодор Тодоров, както и дъщерята на селекционера Камило Плачи - Роберта, се повеселиха подобаващо.

Италианският треньор пропусна партито. Той вечеря с Любо Ганев и се прибра да почива. Както е известно, Камило се лекува отдавна и след европейското пак изпитва болки в крака. Двамата с Лупо хапнаха суши, след което бившата звезда на националите ни отиде да празнува, а Плачи да мисли за ново лечение.

Разпределителят на националния отбор Георги Братоев ще играе за КВК "Габрово", гръмна новината вчера. Самият Жоро обаче отрече пред "Стандарт" да има договорка с тима. "Като реша къде ще играя, ще ви кажа ", обяви той.

Плачи отвори вратата за Матей

Вратата на националния отбор е широко отворена за Матей Казийски, обяви селекционерът на тима Камило Плачи. "Когато се чувстваш добре и си готов, звънни ми", призова го италианецът чрез ТВ7. "Радо (Стойчев) ми звъня преди европейското, по време и след. Видя, че отборът стои добре и има бъдеще. Много съм привързан към България. Някои италиански журналисти казват, че съм българин, а не италианец", добави той. Плачи разкри още как е надъхал отбора при 0:2 от Полша: "Показах снимки на препълнената "Арена Армеец" и бях написал, че всичко е в техните ръце".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай