Страх тресе Неймар

Бразилецът уплашен, че може да се наложи да остане в ПСЖ

Страх тресе Неймар | StandartNews.com

Бразилската звезда Неймар е обявил пред близките си, че очакваният трансфер в Барселона може да не се състои и това го напряга сериозно. Най-скъпият футболист в света бил притеснен, че до този момент каталунският клуб не е предприел никакви конкретни действия относно привличането му обратно на „Камп Ноу”, а това би означавало, че той ще трябва да прекара поне още 6 месеца в Париж.

27-годишният Неймар пристигна във френската столица преди две години за колосалната сума от 222 млн. евро, но така и не успя да се приспособи към живота в Пари Сен Жермен.

Според вестник „Марка”, и Пари Сен Жермен, и Барселона в момента са в „изчаквателна позиция”, а това определено не е по вкуса на самия футболист и не е в негова полза. От френския клуб се надяват, че ако не успее да намери купувач, Неймар ще продължи да изпълнява професионалните си задължения съвестно. Очаква се в следващите дни спортният директор на ПСЖ Леонардо да проведе среща с Неймар в опит да намерят изход от патовата ситуация. Има и опция ПСЖ да преотстъпи Неймар на Барселона, но срещу клауза, че през следващото лято ще го купят на исканата от французите цена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай