Стоичков: Оня с перуката е боклук, ще хвана да го пребия

Стоичков: Оня с перуката е боклук, ще хвана да го пребия | StandartNews.com

Старши треньорът на "Литекс" Христо Стоичков побесня след загубата с 1:2 от "Локомотив" София в мача от 29-ия кръг в А група. Той се нахвърли както на главния рефер на двубоя Георги Йорданов, така и на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов като заяви, че ако го види някъде "оня боклук", може да го пребие.

"Естествено, че съм нервен, защото не може един, който иска да е някакъв фактор да е най-големия боклук, най-големия боклук. Не може да се подиграва с труда, независимо, че сме загубили. Не може да се подиграва 90 минути с труда. Да си вдига картони, където си иска, каквото си иска, чиста дузпа не дава, ами как да го направя аз, как да вляза при тези деца. Да се подиграва с труда на тези деца всеки ден, където ги тренирам! И утре да ме сочат, че съм дал мача на Локомотив. Това ли трябва да пишете утре? Тия мръшляци. Да, оня с перуката, дето е във футболния съюз също е боклук", заяви Стоичков.

"Съдията е гузен и бяга. На три метра от страничния стана дузпата. Какво искате да направим? Ама се подиграват с тия деца, няма да стане. Виждате как стават шампиони, ония другите лягат. Мен няма да ме сочат с пръст, щом загубя един мач. Няма да сочите, че съм дал мача. И децата ги уча футбол да играят. И не ме е срам. Но няма да се подиграват. Каква среща да търся с тоя, не му споменавай името (на Борислав Михайлов – бел.ред.) Докато някъде не го хвана, да го пребия. Това ще стане. Ако си мисли, че е много голям президент, ще е единственият в историята, който няма да отиде да гледа неговия отбор на световно първенство, а ще ходи само на екскурзии", каза още Стоичков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай