Стоичков захапа здраво! Пусна отрова срещу враговете си

Какво каза Камата в подкаста "Код Спорт"

Стоичков захапа здраво! Пусна отрова срещу враговете си | StandartNews.com

Легендата на българския футбол Христо Стоичков отговори на различни критики, които получава, че не развива детско юношески футбол. Той направи това в подкраста „Код Спорт“.

Той  говори и за рекламите, които снима у нас с участието на Димитър Рачков и Горан Брегович.

„Трябва да си ограничен, за да кажеш това. Или изгонен от физическо възпитание, най-малкото, за да не знаеш, че Христо Стоичков има три школи в Барселона и школата в Етрополе, която през 2007 г. спечели награда за най-бързо развиваща се футболна академия в Европа.

Ако този, който говори тези неща, защото то граничи с тъпизма, че над 20 футболиста са излезли от школата в Етрополе и всички са национални състезатели. Затова сутрин пий едно кафе, гледай нещо друго и не споменавай моето име“, заяви Стоичков.

„Букмейкърите в целия свят издържат спорта. България не е изключение. Ако утре забраним на тези компании да помагат на спорта, няма как да имаме бъдещи олимпийски, световни и европейски шампиони. Значи в Западна Европа може, а ние тук да я караме наобратно. Има хора, които не ме харесват и аз това го разбирам. Не може да те харесват всички. Аз Христо Стоичков врагове нямам.

Работата по тези рекламни клипове ми носи много усмивки, защото от Рачков вече ме боли главата. При една от първите реклами се чувствах неловко, защото срещу мен стои символът на българското кино Славчо Пеев. Беше неописуемо щастие да бъда този актьор, който в продължение ме е радвал с ролите си. Той ме разположи така, че да се чувствам комфортно“, призна носителят на „Златната топка“ за 1994 г.

„Много ми е хубаво да гледам как злобеят срещу мен. Аз се разтоварвам, ходя където си поискам. Да злобееш срещу някого, значи ти не си постигнал нищо. Защо аз трябва да бъда завистлив? На кого да завиждам, на моите колеги? Напротив, аз се радвам, че съм имал честа да бъдат с тези момчета. Сега като ги гледам на стадиона, тези дето са 99% татуирани и като са отишли там не знаят къде се намират и дали има мач, се тръгнали да ми обясняват какво това, какво онова", допълни легендата на българския футбол.

"През годините едно разбрах, когато си обединен и те свързва една обич, химна или фланелка с герба на сърцето, трябва да забравиш всичко лошо, което е било през предишните дни. Аз преживят много тежки моменти, когато не се класирахме заради мачовете с Шотландия и Румъния. След това се забравиха разделенията, подредиха се нещата и се случи каквото трябваше. Ние се обединихме. Яли сме от една чиния, с една вилица, една лъжица, за да покажем, че няма разделение", допълни Камата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Иванов
преди 2 месеца

И все пак ицката до реклами за хазарт ли опря чак до Кауфланд значи хазарта толкова го е закъсал че трябва Ицо да вдига рейтинги Ами Ицо не отговори защо не каза на мексиканските си приятели защо арестуваха и недопуснаха българи там на Путин ли изпълняваха нареждане да не пускат граждани от източна Европа хайде вземи отношение нали си голям авторитет

Откажи
Г Дичев
преди 2 месеца

Господин иванов със малко и не говори простотий не струваш и Явно избиваше Комплекси от твоя скапан живот със уважение към тоя Успял Българин!!!!!!

Откажи
Simona
преди 2 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи