Стоев разпуска с руски романси

Стоев разпуска с руски романси | StandartNews.com

Съпругата на треньора не стъпва на мач от суеверие

Руската музика разтапя душата на Стойчо Стоев. Това призна лично новият треньор на "Левски". "Харесвам много както класиката, така и романсите. С руската музика си почивам. Тя ме отпуска, разтоварва. Руската класика е нещо изключително. Да си призная - аз съм малко или повече русофил", обясни специалистът в интервю за "Пик".

Съпругата на Стоев Цветанка пък не стъпва на стадиона, когато отборът му играе. "Аз лично не мога да си го обясня това суеверие, но се съобразявам с него и го приемам. Както се казва - личен избор. Съпругата ми идваше единствено на мачовете на "Лудогорец" в Лига Европа", обяснява Стойчо.

Синът му Ивайло и дъщеря му Стефани са най-големите фенове на треньора. "Шегувам се, че специално Ивайло гледа повече футбол и от мен. Много е запален. Стефани също е запалянко, гледа, вика, поддържа отбора, на който съм треньор. Тя е волейболистка в столичния "Локомотив". Ивайло и Стефани са най-големите ми критици. Винаги си казват мнението - с какво са съгласни и с какво не", споделя Стоев.

По празниците треньорът по цял ден гледа мачове. "Интересувам се и от всички новости, свързани с професията ми. С две думи мога да кажа, че си почивам от футбола... пак с футбол. За някои това може и да е необяснимо и странно, но за мен си е начин на живот", добавя той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай