Стоев: Безяк оправда доверието ми

Стоев: Безяк оправда доверието ми | StandartNews.com

София. "Безяк оправда доверието ми. Точно трябваше да го сменя и той вкара гол", каза щастливият наставник на Лудогорец Стойчо Стоев пред БНТ. Тази вечер неговият отбор би ПСВ Айндховен с 2:0 на стадион „Васил Левски". Той обясни, че искал да изкара от игра Безяк, за да си отпочине и за малко разградчани да се разминат от второто попадение на Роман.

"По принцип те знаят, че в всеки даден момент разчитам на всеки от тях, никой не игнорирам. Не се знае в кой момент ще ми трябва всеки от тях. По принцип някой път е и интуиция, сега Безяк, просто противникът, моите виждания са така, кой ще ми свърши повече работа", добави доволно Стоев. 

На въпрос дали се чувства горд от успеха на Лудогорец, Стоев отговори: „Аз и преди се чувствах горд. Много умно го изиграхме мача, внимателно, до някаква степен и червеният картон през второто полувреме ни помогна. Излязохме с тази цел- да победим и победихме". Той обясни, че разполага с качествени нападатели и футболистите на Лудогорец вече са придобили международно самочувствие.

"Определено не съм очаквал, надявахме се всички да излезем от тази група. Не мисля, че някой си е мечтал да сме първи", каза още наставникът на Лудогорец. 

Безяк: Кариерата ми започва сега

Много се радвам, най-важното е, че сме с гаранция в първата група и продължаваме за първото място. Играем всеки мач много добре, представяме се много добре, завършихме на първото място, преди това не мислех, че ще стигнем до тук. Моята кариера сега започва, каза Роман Безяк, който вкара двата гола за Лудогорец тази вечер.

„Чувството е уникално, невероятно, хората ни се радват, подкрепят ни. Чувството е страхотно и много се радвам, че съм част от този отбор", каза след края на двубоя вратарят на Лудогорец Владо Стоянов и изтъкна, че се разбира със съотборниците си отлично.

„Видя се и в мача – не само аз, но и моите колеги дадоха най-доброто от себе си. Забавлявахме се на терена, изиграхме много силен мач и не виждам кой може да оспори това", коментира победата крилото на Лудогорец Мишо Александров

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай