Сточиков обвини Платини в шашма

Бълхата накара Камата да седне до свой враг

Сточиков обвини Платини в шашма | StandartNews.com

София. "Гади ми се от "Златната топка", скочи Христо Стоичков. Носителят на трофея за 1994 г. обяви, че надпреварата тази година ще бъде манипулирана. Според Камата Мишел Платини усилено лобира за Франк Рибери.

"Платини работи много "добре". Всички видяхме как Франция ограби Украйна. А той си стои на мястото. Тези хора са бедствие за футбола и продължават да грабят от играта", отсече Ицо пред каталунските медии преди церемонията, на която връчи "Златната обувка" на Лео Меси. Събитието се състоя в пивоварната "Ещрея дам" в Барселона.

Заради аржентинеца Стоичков забрави за враждата си със Сандро Росел. Камата седна до президента на "Барселона", когото наскоро оплю в интервю. Камата извади и друг сериозен коз срещу Мишел Платини. "През 1994 година търсеха повод да ни унищожат заради победата ни в Париж. И го направиха с един френски съдия", припомни Христо Стоичков.

Той пожела на Меси да се възстанови бързо. "Не се притеснявам за него. По-страшно ще е, ако Платини се контузи. Тогава целият футбол ще пострада", продължи да хапе Ицо.

Камата естествено не подмина и спора около Бълхата и Роналдо за номер 1 в Света. "Цифрите говорят достатъчно кой е лидер!", лаконичен бе Стоичков. Все пак обаче похвали Роналдо. "Той също е великолепен играч. Справя се с нещата, които се искат от него. Колко играчи могат да се похвалят с хеттрик във важен мач и сами да класират отбора си на Световно първенство?", завърши Стоичков.

Щерка му Мика не остана безразлична към церемонията, в която главно лице бе баща й. Тя веднага пусна клип в страниците си в мрежата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай