Стилян Петров обяви! Остава ли в БГ футбола

Той коментира избора на новия президент на БФС

Стилян Петров обяви! Остава ли в БГ футбола | StandartNews.com

Основните опоненти на новия президент на БФС дадоха първите си коментари след края на Конгреса.

Димитър Бербатов, както и Стилиян Петров и Мартин Петров, които са част от неговия еип, приключват в битката за президентския пост на Българския фуболен съюз.

Техният отбор загуби от Георги Иванов - Гонзо на първи тур, като бившият нападател на Левски беше избран на първи тур на извънредния конгрес.

В интервю след вота Стилиян беше най-категоричен, че приключва с българския футбол, а Бербатов честити на новия президент и му пожела успех.

"Господин Иванов си обяви Изпълкома, аз до края ще съм с Димитър Бербатов. Искам да поздравя Георги Иванов и да му пожелая успех. Ние сме истински и се видя, че искаме да работим за българския футбол. Стилиян Петров е дотук с българския футбол! Стилиян Петров няма да бъде в българския футбол.

Искам да благодаря на целия екип на Димитър. Има хора, които искат да търсят нещо различно. Ние може да се гордеем, че застанахме с лицата си и имената ни остават чисти. Три години се борим с проблемите в БФС", заяви Стилиян Петров.

Клубовете определиха техния кандидат и той е Георги Иванов. Той е част от ръководството на БФС и явно продължава тенденцията да няма промяна. Но това ще го разберем в последствие", каза Бербатов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай