Стилиян Петров се завръща на терена

Стилиян Петров се завръща на терена | StandartNews.com

Стилиян Петров отново ще играе футбол на професионално ниво, научи "Стандарт". Това ще стане в неговия любим "Астън Вила".

От бирмингамския клуб, който вече и на теория изпадна от Висшата лига, са искали да ползват услугите на българина в оставащите им три двубоя до края на сезона. Те са срещу "Уотфорд", "Нюкасъл" и "Арсенал".

Именно последният мач на Стенли преди да бъде диагностициран с левкемия бе срещу "топчиите" преди малко повече от 4 години.

Завръщането на Стенли обаче едва ли ще се случи още този сезон. Възможно е, той да играе за "Вила" от следващия сезон в "Чемпиъншип".

Самият Петров вече потвърди новината пред английските медии. "Реших да се опитам отново да играя футбол на високо ниво. Много съм развълнуван. Хората ще задават много въпроси и ще се съмняват доста. Винаги съм вярвал, че ако работиш много, то ще станеш и по-здрав. В момента формата ми се доближава малко до тази, в която бях преди да спра с футбола", заяви Стилиян пред "birminghammail.co.uk".

От клуба искат бившият капитан на България да помогне най-вече със ситуацията в съблекалнята. Както е известно в последните седмици отборът бе разтресен от множество скандали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай